• Telefon


    +47 92 20 12 55

  • E-post


    79@cheetahracing.no

MC kurs

     

Instruktører med bakgrunn fra Cheetah Racing og Tango MC.

Godkjent av forsikringsselskapene Fremtind Forsikring (tidligere Sparebank 1 og DNB) og IF forsikring!


Kursdatoene for 2020!

Kurs gjennomføres, men med noen tilpasninger for å imøtekomme smittevernskravene.

Kursdatoene for 2020!

Trøgstadbanen:

Søndag 26 april:
Kurs 1 - 10:00 - 14:00
FULLT
Kurs 2 - 14:30 - 18:30 FULLT

Tirsdag 28 april:
Kurs 3 - 17:00 - 21:00
FULLT

Torsdag 07 mai:
Kurs 4 - 17:00 - 21:00
FULLT

Søndag 10 mai:
Kurs 5 - 10:00 - 14:00 Ledige plasser : 3
Kurs 6 - 14:30 - 18:30
Ledige plasser : 3

Gå til "Påmelding" for å melde deg på kurs.

 

KURSINNHOLD OG FORMÅL MED KURSENE

Kursene vil ha mye likt innhold som de foregående år, men vi tilstreber hele tiden å gjøre de bedre, samt legge til nye øvelser.

 

Dette er rustløser- og førerutviklingskurs for registrerte motorsykler, med formål om å gi deg en god start på sesongen.

Vi fokuserer ikke på racing i disse kursene, men på kjøretekniske øvelser som skal gjøre deg til en bedre mc-fører på vei først og fremst. Mye av teknikken kan derimot også benyttes i racing J

 

Kurset består av kjøretrening med direkte tilbakemelding og kontinuerlig oppfølging til deg som deltaker. Innledningsvis kjører man rundt banen og gjør seg kjent med den, samtidig som man gjennomfører noen kjøretekniske øvelser som er satt opp rundt på banen.

På disse øvelsene får du tilbakemelding av instruktørene på gjennomføringen.

 

Øvelsene gir deg som fører et innblikk i egne ferdigheter, samt håndtering av sykkelen. Samtidig viser du instruktørene ditt utviklingspotensiale som de kan bygge deg opp på.

Når rundene er kjørt og øvelsene gjennomført, vil vi benytte hele banen til kjøring. Nå kjører instruktørene sammen med deg og gir tilbakemelding på kjøringen. Noen instruktører står også strategisk plassert rundt på banen og evaluerer kjøringen fra sidelinjen.

Instruktørene vurderer sittestilling, blikkbruk, gass- og bremseteknikk, håndtering av motorsykkelen samt din planlegging og gjennomføring av kjøringen.

 

INSTRUKTØRENE

Instruktørene på våre kurs har mange kilometer bak seg i salen på forskjellige typer motorsykler. De har erfaring som instruktører fra ulike andre kurs, som blant annet Tango MC og Senior MC Førerutvikling i tillegg til Cheetah Racing sine kurs. De fleste kjører også roadracing og cross, samt konkurrerer i inn og utland.

Målet er å få alle deltakerne til å bli enda litt bedre som mc-fører etter endt kurs, og at alle er klare for mange mil i salen sommeren 2019.

 

PÅMELDING

Send en mail med navn, telefonnummer, adresse, om du er medlem av en klubb, og hvilken type sykkel du kjører til post@mckurs.org for bindende påmelding.

 

Kursavgiften er kr. 800,- som innbetales til kontonummer 1503 5981 206. Merkes med ditt navn.

Du mottar en mail med bekreftelse på kursdeltakelse.

Trøgstad banen

Fornøyd gjeng